Goldea the Roman Night

You will receive 0 0 mini's by purchasing this product

Productbeschrijving

Na het grote succes van Goldea en haar opvolgster Rose Goldea, lanceert Bvlgari in het najaar van 2017 de derde geur in de Goldea serie, the Roman Night!

Bvlgari beschrijft Goldea als: “Een eerbetoon aan goud en vrouwelijkheid geïnspireerd door de godin van goud en de schoonheid van de zon.
Bvlgari richtte zich op de bedwelmende zoetheid van exotische ylang-ylang-bloemen die zich vermengen met elegante witte bloemen van jasmijn en neroli, terwijl de warmte afkomstig is van de romige muskaatselen van Goldea.

De tweede geur, Goldea Rose, was een vervolg op de ode aan de godin, dit keer verpakt in rozenblaadjes. De geur is fris door granaatappel, doch heeft een koninklijke allure en een behoorlijke sprank aan betovering.

Goldea the Roman Night is een sensueel Eau de Parfum die een eerbetoon brengt aan de fascinerende Eeuwige Stad Rome. Een eigentijdse geur met betoverende zwarte muskus en verleidelijke nachtelijke bloemen. Deze bloemige geur is een charismatisch, fascinerend, verleidelijk Eau de Parfum die bij elke vrouw een onweerstaanbare uitstraling ontketent.

Het parfum opent in de top met weelderige moerbei en zwarte pioen. Fruitig, sprankelend en verslavend. Heerlijke smaak van weelderige rijpe bessen met een onverwachte bloemige energie. Het hart straalt door bloeiende jasmijn en absolute tuberoos, terwijl bloesems hun uitstraling toevoegen aan het hypnotiserende karakter van de geur. Bloemig, pittig en mysterieus. De musk in de basis gehuld in zwart getextureerd hout voegt vrouwelijk en kracht toe, naast patchouli en vetiver. Omhullend, lichtgevend en sensueel.

Romantisch, sensueel en verleidelijk.

Bella Hadid als gezicht van de campagne

Bella Hadid scoorde haar eerste geurcampagne met Bvlgari’s nieuwe geur ‘Goldea: The Roman Night’.

Wat vind je leuk aan de nieuwe Bvlgari-geur? Het is echt licht en het ruikt geweldig. Ik zou nooit iets vertegenwoordigen waar ik niet in geloof. Ik hou er echt van. Het is heel sexy, en het is geweldig om het het hele jaar door te dragen. Draag het op een date, als je wilt, leef je leven.

Wat is een geur die je nostalgisch doet voelen? De geur van mijn moeder, die toen mijn eerste parfum werd. En ik herinner me alleen dat ik hem droeg en me zo volwassen en vrouwelijk voelde. Ik hou ook van essentiële oliën zoals lavendel.

Hoe balanceer je een gek werkschema met de strijd tegen chronische Lyme? Wel, ik heb een hechte band met mijn agent, zodat ze weten wat ik doormaak en uitkijken voor mij. Maar ik push mezelf nog steeds, omdat ik hou van wat ik doe. Ik kom zo op het punt dat ik elke dag werk, en dan kan ik een beetje in paniek raken. Ik zou het misschien beter moeten volgen, maar ik wil mezelf graag pushen. Ik denk dat je die drie weken echt nodig hebt aan het einde van de zomer.

Wat is je favoriete / minst favoriete ding over de modemaand? Mijn favoriete onderdeel is als een van de eersten om een ??nieuwe collectie te zien. Het is zo leuk omdat ik van mode hou en ik hou ervan om te zien hoe de ontwerpers hebben geïnvesteerd. Niemand ziet echt al het harde werk dat besteed wordt aan wat uiteindelijk een 5-minuten durende catwalkshow wordt. Voor mij, het kunnen ervaren van het atelier en het ontmoeten van deze ontwerpers, en alle mensen die 3 maanden voor de show niet slapen, het geeft je zoveel respect.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Goldea the Roman Night” te beoordelen

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel 'm hier en ontvang zo spoedig mogelijk antwoord.

Missoni
James Bond 007