Hieperdepiep Hoeraaaaa!

Yessss… inmiddels 2 jaar, 24 maanden, 104 weken, 730 dagen, 17,520 uur, 1,051,200 minuten ofwel 63,072,000 seconden (zo’n beetje!) geleden ging Eau so You LIVE en werd de site met veel enthousiasme begroet.

Na de 1e kennismaking met de try a sample service en het dare to experience geuradvies ontwikkelde Eau so You zich verder en vorig jaar werd het parfum Ab’eau gelanceerd, wat wederom op een hoop enthousiasme mocht rekenen. Ondertussen groeit Eau so You en wordt ze bekender, om haar unieke service, omdat ze weet wat bij je past, om haar behulpzaamheid en prachtig verpakte pakketjes en cadeautjes!

Vandaag viert ze haar verjaardag en happy zijn we! Dankzij jou, jullie! Dank voor het ervaren, uitproberen en testen van onze service, voor het geduld en vertrouwen, voor de mond-op-mond reclame en jullie reviews. Wat staat er op het program voor jaar drie? Natuurlijk nieuwe geuren en golden oldies en verder…? Follow us en je bent als eerste op de hoogte!

Vandaag vieren we echter eerst een feestje en bij een feestje horen cadeautjes, dus check de nieuwsbrief voor leuke acties (ben je nog niet ingeschreven schrijf je dan rechtsonder snel in) en LIKE de Eau so You Facebook pagina en maak de komende weken kans op leuke prijzen!

Wishing you an eau so Happy Day! xoxo Marieke

Tags: , , , , , , , ,

Missoni
James Bond 007