Versus

De eerste Versus geur van Versace werd in 1992 gelanceerd, maar kreeg een totale make-over in 2010! Nu is het een frisse, speelse, bloemig fruitige geur. “Versus is pure energie.” – aldus Donatella Versace. Haar wens is om Versus te wijden aan wilskrachtige vrouwen die moed voor nieuwe uitdagingen hebben. Deze intense geur is gebaseerd op sterke contrasten, van punk tot melodieus, van romantisch tot een zeer stoere vrouwelijkheid. Versus is het Latijnse woord voor tegen of tegenovergestelde. Volgens het huis, drukt Versus diversiteit uit, van punk-ness en harmonie, kracht en vrouwelijkheid, mysterie en vrijheid. De paarse fles onthult een bloemige geur die tegelijk fruitig, groen, exotische en houterig is. De diepe roze-paars-fles impliceert verleiding, erotiek en verslaving.

Versus is een veelzijdige geur die vrij moeilijk in een hokje te plaatsen is. Het resultaat is bloemig, fruitig en houterig allemaal tegelijk, maar ook groen en schitterend! De topnoten bevatten kumquat en Caimito (ster appel of goldenleaf). Het bloemige hart combineert oranjebloesem met de meer exotische en honingzoete nota van stephanotis roos. De bosachtige basis combineert patchouli blad, ambrette zaad en muskus.

Wist je dat “onze” Lara Stone het gezicht is voor deze geur?

In de commercial van het parfum Versus, geschoten door mode fotograaf Craig McDean, speelt het Nederlands topmodel Lara Stone de hoofdrol. Het topmodel is amper uit de spotlights weg te krijgen. Stone danst rond in een nauw kamertje vol met spiegels, ze baadt in het roze en paarse licht en kronkelt verleidelijk rond. Bekijk hier de video!

Tags: , , , ,

Missoni
James Bond 007