Hugo Woman

Hugo Boss lanceerde de eerste versie Hugo Woman in de late jaren negentig. Een frisse en luchtige bloemig fruitige Eau de Toilette, die helaas discontinued werd. In het voorjaar van 2015 werd de opvolger gelanceerd, wederom bloemig fruitig, maar deze keer in een Eau de Parfum variant.

Hugo Boss introduceert Hugo Woman voor vrouwen die onafhankelijk zijn en hun leven leven op hun eigen voorwaarden: passievol, gedurfd en voldoen aan het motto ‘invent yourself’. De Hugo Woman is een pionier, die liever leidt dan volgt, met een passie voor het buitengewone in alles wat ze nastreeft. Inventief als ze is inspireert ze de mensen om haar heen. Hier is een vrouw die het leven grijpt en het omarmt met alles wat het te bieden heeft. Ze is uniek in haar karakter, in haar stijl en in de geur die aanspoort haar te leven op haar eigen voorwaarden. Anderen streven ernaar haar te zijn. Zij geeft het voorbeeld!

Hugo Woman is een bloemige fruitige geur met een onconventionele, jongensachtige twist, een combinatie van onverwachte natuurlijke noten en baanbrekende moleculen. De geur creëert een contrast van tonen en sensaties, waarbij traditioneel vrouwelijke noten worden gemengd met onverwachte mannelijke noten om zo vrouwelijke geuren te herdefiniëren en het minimalistische imago van Hugo Boss te weerspiegelen. 

Rijpe boysenberry en mousserende Italiaanse mandarijn worden gecompenseerd door de kruidachtige berg frisheid van rood Himalaya gras. De opening van de geur is opzwepend en avontuurlijk. Sambac Jasmijn en weelderige, fruitige zwarte pruimen ontmoeten de raadselachtige elegantie van iris en de kruidige, rokerige intensiteit van Indiase zwarte thee; die laatste toevoeging geeft een onverwachte jongensachtige twist. Het hart van Hugo Woman is een aantrekkelijke mix van bedwelmende vrouwelijkheid en mannelijke intriges. De basisnoten zijn een openbaring, bossen waarin glinsterend sandelhout doorspekt met cederhout, wordt verwarmd door weelderig vrouwelijk amber.

De Hugo Woman flacon bestaat uit een cirkel van transparant glas – strak, met een air van het minimalisme – het heldere sap onthullend. Een groef rondom de fles onthult een verborgen rode ring, een discrete vrouwelijke touch. Het spreekt tot de individu met haar eigen uitdagende stijl.

Als gezicht voor de geur heeft Hugo Boss gekozen voor Freja Beha Erichsen. Bekend om haar unieke en boeiende schoonheid, heeft ze een vrouwelijkheid die een subtiele jongensachtige twist draagt, net als de Hugo Woman geur.
Freja’s levensfilosofie? “Omhels het leven en niet bang zijn om dingen te doen buiten je comfort zone!”

Onderscheidend. Individueel. Onconventioneel. Ben jij een Hugo Woman? Shop de geur hier!

Tags: , , , , , ,

James Bond 007
Missoni