Modern Muse

Estée Lauder introduceerde in 2013 Modern Muse, een geur die is geïnspireerd door de intrigerende dualiteit van de vrouw van vandaag en welke een aanvulling vormt op elk aspect van haar dynamische leven.

“Een Modern Muse is sterk en zelfverzekerd, versterkt door haar eigen intrinsieke vrouwelijkheid en individuele stijl. Zij is de heldin van haar eigen leven, altijd haar eigen instinct volgend. Ze is een onafhankelijke geest, die een natuurlijke aantrekkingskracht heeft die mensen inspireert met de glimlach die ze bezit en tot hen spreekt zonder een woord te zeggen. Ze is memorabel, een kracht van creatieve energie, een echte inspiratie voor anderen”, aldus Estée Lauder!

Parfumeur Harry Fremont creëerde een verleidelijke contrast tussen sprankelende jasmijn en sensuele bossen. De opening combineert exotische noten van mandarijn, tuberoos, frisse lelie, kamperfoelie, bedauwde bloemblaadjes en Arabische Sambac jasmijn. Het sensuele bossen akkoord combineert twee typen van patchouli, Madagascar vanille, amber, hout en zachte muskus.

Het gezicht voor de Modern Muse-campagne is Estée Lauder-ambassatrice: Arizona Muse (toepasselijke naam!). In de commercial draagt Arizona een marineblauwe jurk voorzien van acht strikjes, samen met het strikje op de fles zijn er in totaal negen strikjes: wat neerkomt op het oorspronkelijke aantal muzen dat kunst en schoonheid inspireerde in de Oud-Griekse mythologie! Nog een leuk weetje is dat de strik op de fles is geïnspireerd door de iconische strik op het eerste parfum van Estée Lauder, Youth Dew, uit 1953.

Modern Muse is een aanlokkelijke, intrigerende en fascinerende geur. Ben je fan van geuren zoals Coco Mademoiselle, Miss Dior, Omnia Crystalline en Narciso Rodriguez for Her dan is Modern Muse zeker je nieuwe favoriete geur!

Tags: , , , , ,

James Bond 007
Missoni